Selecteer een pagina

Over ons

Cindy en Jeffrey

Warm familiebedrijf

Wehako ontwikkelt, levert, plaatst en onderhoudt hoogwaardige koelinstallaties voor o.a. restaurants, hotels, tuinbouwbedrijven, vers speciaal winkels, luxe jachten en cruiseschepen. Achter al deze ‘koele’ projecten zit een warm familiebedrijf, dat al 35 jaar goed zorgt voor haar klanten én medewerkers.

Wat dat voor jou betekent? Je werkt in een gezellig team, waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Van je directe collega op de projectlocatie tot degene die materialen komt brengen. En van de projectleider die regelmatig met je overlegt tot de directie die aandacht heeft voor jouw wensen en ambities. Of het nu om werktijden gaat of een opleiding om door te kunnen groeien.

Leo Belder | Controller

“Wij zijn er voor onze klanten én voor elkaar. Wij laten niemand in de kou staan.”

Samen Wehako

Werken bij Wehako is op een uitdagende manier met je vak bezig zijn, in een diverse en dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde! Bovendien heb je veel vrijheid, omdat je altijd buiten onderweg bent. Tegelijkertijd ben je onderdeel van de familie. Je collega’s helpen je graag en zijn altijd in voor gezelligheid. Dat begint al op maandagochtend, bij het bespreken van de eredivisiewedstrijden of de race van Max Verstappen. Op vrijdagmiddag luiden we met elkaar het weekend in. Verder hebben we leuke bedrijfsuitjes en gezellige activiteiten. Samen WK voetbal kijken bijvoorbeeld.

Als familiebedrijf weten we als geen ander hoe belangrijk jouw privéleven is, met je familie, partner en/of kinderen. Zo ben je tussen Kerst en Oud en Nieuw standaard vrij. Wil je verlofdagen opnemen of heb je kleine kinderen waar rekening mee gehouden moet worden? Onze planners denken graag met je mee!

Bart de Wit

“Bloemen die op het juiste moment op hun mooist zijn. Daar sta ik voor.”

Bart de Wit | Koelmonteur

Altijd in beweging

De afgelopen drie decennia heeft Wehako een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wat ooit begon als groothandel in klein horeca apparatuur is uitgegroeid tot een nationaal opererend bedrijf in hoogwaardige koeltechniek. En we blijven in beweging. De komende jaren gaan we verder met de ontwikkeling van slimme koude-oplossingen, energiezuinige installaties en milieuvriendelijke koudemiddelen. Dat doen we graag samen met enthousiaste, ambitieuze koeltechnische specialisten zoals jij. Groei jij met ons mee?

Wat kun je verwachten?

Leuke collega’s

Persoonlijke ontwikkeling

Bedrijfsuitje

Bedrijfsfeestjes

Bébèl Schaarman

“Een passende oplossing voor elke klantwens. Dat is onze kracht.”

Bébèl Schaarman | Calculator/werkvoorbereider

Vacatures

Word jij blij van koele projecten en nieuwe technieken? Kijk bij de vacatures hieronder en solliciteer direct!

Full Time Part Time
Westland
BBL Full Time Part Time
Maasdijk
Full Time Part Time
Zuid-Holland
Full Time Part Time
Noord-Holland
Full Time Part Time
Utrecht
Full Time Part Time
Noord-Brabant